Skip to main content

Kom naar onze workshops en ontdek als eerste ons vernieuwde platform!

Kom naar onze workshops en ontdek als eerste ons vernieuwde platform!

10 december, 2019

Wil je weten hoe je je lessen nog actueler kan maken met Het Archief voor Onderwijs? Op zoek naar nieuwe invalshoeken om met onze beeldbank te werken aan de mediawijsheid van je leerlingen? Of wil je alvast een voorsmaakje van ons vernieuwde platform, dat we in het voorjaar van 2020 lanceren? Schrijf je dan in voor een van onze tien gratis vormingsdagen, te combineren met een workshop van KlasCement!

 

Wat is er nieuw?

In onze workshop krijg je een voorsmaakje van de vernieuwde versie van Het Archief voor Onderwijs die in het voorjaar gelanceerd wordt. Zo kan je als eerste enkele nieuwe en verbeterde functies uittesten, zoals de verbeterde zoekfunctie en de toegang voor leerlingen secundair. Bovendien kan je zelf bijdragen aan het vernieuwde platform, want we luisteren naar je feedback!

 

Voor het eerst staan ook Dendermonde, Mol, Oudenaarde, Ieper en Oostende op onze agenda.

 

Een dag, twee platformen boordevol lesinspiratie

Op deze workshop ontdek je het aanbod en alle mogelijkheden van Het Archief voor Onderwijs en oefen je meteen heel wat zaken in. Tijdens een interactieve workshop leer je hoe je ons platform efficiƫnt kan inzetten tijdens je lessen. Je steekt de handen uit de mouwen, oefent de functies in en laat je inspireren. Voorkennis is niet nodig en je hoeft zeker geen computerwizard te zijn.

Op elke locatie kan je onze workshop combineren met een introductiesessie van leermiddelenplatform KlasCement. Zo ontdek je alle functies van de site en leer je onder meer hoe je zelf lesmateriaal kan maken.

 

Helemaal overtuigd? Schrijf je in!

Deelnemen aan onze vormingsdagen is gratis, maar inschrijven is verplicht. Op iedere vormingsdag geven we twee identieke workshops, in de voor-en namiddag, en kan je combineren met KlasCement. Hieronder vind je een overzicht van alle data, locaties en sessies. Klik voor meer informatie en schrijf je in!

 

Bekijk alle data en locaties en schrijf je in >