Skip to main content

Laat je inspireren door collecties op maat!

Laat je inspireren door collecties op maat!

20 november, 2018

Met de eindtoetsen in zicht vliegt het eerste semester voorbij. Neem even een adempauze, want we hebben goed nieuws: op vraag van vele gebruikers werd de collectieoverzichtspagina compleet vernieuwd. Om je nog beter te ondersteunen groeperen we nu nieuwe en inspirerende collecties op maat van jouw vakgebied. Je vindt er dus sneller en vlotter beeld en geluid om meteen in te zetten in je lessen. Ontdek de vernieuwde pagina en ga aan de slag!

Wat is er nieuw?

De vernieuwde pagina zet in op de vlotte vindbaarheid van relevante en populaire collecties van collega’s in jouw vakdomein, partners en educatieve uitgeverijen. Vanaf nu blader je door collecties specifiek aanbevolen voor jou, op basis van het onderwijsniveau en de vakken in je profiel. Bovendien krijg je zicht op nieuwe en populaire collecties en kan je nu handig zoeken in onze collecties. Filter op vak en orden je zoekresultaten verder op relevantie of recent gewijzigd.

We helpen je op weg.

Om ervoor te zorgen dat de collecties op deze pagina op jouw maat wordt getoond, vul je eerst je profiel aan met je onderwijsniveau en vak(ken). Daarna kan je meteen op zoek. Maar hoe vind, maak en bewerk je nu weer collecties? Deze hulppagina toont het je stap voor stap!

Wil je de collectieoverzichtspagina en andere functionaliteiten op het platform liever samen met een expert verkennen? Neem dan een kijkje in ons vormingsaanbod en schrijf je in voor een gratis workshop.

Ga aan de slag!

Kan je niet meer wachten? Ga na of je profiel is aangevuld en probeer de collectieoverzichtspagina meteen uit.