Skip to main content

Aanmelden op Het Archief voor Onderwijs met KlasCement

Aanmelden op Het Archief voor Onderwijs met KlasCement

25 september, 2017

Hoe link ik mijn account met KlasCement?

Hoe meld ik aan met mijn gekoppelde KlasCementaccount?


Hoe link ik mijn account met KlasCement?

Volg onderstaande stappen om je accounts te koppelen en meld voortaan eenvoudig aan op het Archief voor Onderwijs met de gegevens van je KlasCementaccount.

Belangrijk: zorg ervoor dat je twee accounts koppelt die hetzelfde e-mailadres gebruiken. Het e-mailadres wordt immers gebruikt om je gegevens bij Klascement en Het Archief voor Onderwijs met elkaar te kunnen linken.

STAP 1 - Meld je aan

Meld aan op Het Archief voor Onderwijs met het e-mailadres dat je wil koppelen, en bijhorend wachtwoord.
STAP 2 - Ga naar je profiel

Ga naar het hoofdmenu via het hamburger-icoontje linksboven naast het logo. Klik op je profielnaam.STAP 3 - Link je account

Je bent nu op je persoonlijke profielpagina. Klik op de oranje knop ‘Link account bij KlasCement’.STAP 4 - Vul je gegevens in

Je wordt nu naar onderstaande pagina bij KlasCement geleid. Vul het e-mailadres dat je wil koppelen en bijhorend wachtwoord in. Klik op ‘accepteren’.STAP 5 - Je accounts zijn gelinkt!

Je profiel op Het Archief voor Onderwijs is nu gekoppeld met je KlasCement account. Je kan de koppeling steeds ongedaan maken via je profiel, mocht je dit wensen.


Hoe meld ik aan met mijn gekoppelde KlasCementaccount?

Heb je je account op Het Archief voor Onderwijs al gekoppeld met je KlasCement-account, volg dan onderstaande stappen om aan te melden met KlasCement. Heb je je account nog niet gekoppeld of ben je dat niet zeker? Volg dan deze stappen.

STAP 1 - Meld je aan

Klik op 'aanmelden' op de homepagina van Het Archief voor Onderwijs.STAP 2 - Kies 'Aanmelden met KlasCement'

Kies in het volgende scherm voor ‘Aanmelden met KlasCement’ door meteen op de oranje knop te klikken. Je hoeft geen gebruikersnaam en wachtwoord meer in te vullen in de gele vakken.STAP 3 - Ga verder

Je komt op onderstaand scherm van KlasCement. Klik op de oranje knop ‘Ga verder als … (je naam)’ en je bent aangemeld!